Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimecres, 23 de desembre del 2009

Altres activitats: IUK!


En les darreres setmanes l’activitat relacionada amb la pel•lícula ha baixat un xic, en part perquè hi ha cicles de tot i amb temps d’hivern ens costa més fer escenes d’exterior, i en part també, perquè han sorgit altres activitats també interessants, com el 20è aniversari dels IUK, que es va fer el passat 26 de Novembre a Impaktes Visuals, i que vam ser convidats a enregistrar amb el David.

L’esdeveniment va ser un inclassificable Show / Party / Performance amb passejada i graffity col•lectius a càrrec dels membres de IUK ( Albert López – biologo entre ells ), el Weren's i també altres com el Floren, Víctor Abasolo, Honorio i les més de 100 persones que s’hi van aplegar.

El resultat és un vídeo molt gratificant, amb una edició i coordinació amb els temes musicals que ens omple de satisfacció tant al David com a mi, i que pots visualitzar més avall, a les caixes de la dreta.

3 comentaris:

  1. He deixat un comentari al teu perfil de Cinemavip , dient que he vist un anunci en el que busqueu un tècnic de so. ESTEVE.

    ResponElimina
  2. Com va?? Soc Anaïs, m´interesa ajudar amb la gravació del llarg. Jo tinc una cámara sony que grava amb HD y prou experiencia. Ara estic fent un máster, no trobe feina y estic molt aburrida. Necesite rodar, encara que sigui puc ajudar en producció, o el que sigui. Gracies, este es el meu mail, puc enviar-te el cv, anaisllacer@hotmail.com

    ResponElimina