Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dijous, 23 de juliol del 2009

Breus de Juliol

En el moment d'escriure això fa una calor horrorosa que treu les ganes de qualsevol cosa, així que no m'allargaré. Juliol ha servit per:

1 - Rodar una breu escena on el Pedro i l'Anselmo comenten el futur e inevitable casament del nostre Quixot. L'escena es va rodar al Bar/Restaurant "Mengem" del carrer Brutau, gracies a l'amistat amb la Marta, la seva propietària, que es va auto interpretar, i també gràcies a l'Emma, la Cristina i al Quim Martinoy.

2 - Rodar l'esperada escena del concert dels Juankartom al Consell de Joves. Una escena complexa i llargament preparada que va ser molt més difícil del que em pensava, més que res per la quantitat d'extres i la imprescindible coordinació entre concert, rodatge, llum i so. El meu agraïment a els Juankartom, al Consell de Joves i a tothom que va venir.

3 - Detectar que la calor no s'acaba d'avenir amb les escenes de mig temps amb les que ambientem el rodatge, sobre tot quan haig de portar jaqueta, així que ens agafem vacances fins al mes de Setembre.

Bon estiu a tothom!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada