Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dijous, 25 de març del 2010

Una de freakies


No sé com va anar que pensés en el Miquel Angel per a fer un paper a la peli, però coneixent-lo, suposo que tenia a veure amb que és un freaky en el sentit més ampli de la paraula: expert en llegendes celtes i artúriques, un apassionat col•leccionista de clicks de famobil, i un mag de la plastilina.

Quan li ho vaig proposar, a sobre, em va sortir amb un seguit d’anècdotes espatarrants viscudes com a instal•lador de toldos ( toldos = balcons = molinets ) i aquí si que ja em va seduir del tot.

Per qüestions tècniques però, l’entrevista la vam fer a casa l’Esteve Vila ( que m’està donant un cop de mà amb els temes d’audio ) i que ves per ón, és un altre freaky, però en aquest cas dels aparells electrònics i dels ordinadors.

Entrar al seu estudi va ser com entrar a la cova del Hacker més Hacker del món, així que no vaig poder evitar demanar-li que fós el primer en piratejar PQ?PQ? i comentar-la amb l’espectador..

La seva cara d’estupefacció és tot un poema.. i la del Miki una altre!

Ai! Quina tarda més divertida!!

Gràcies Miki, gràcies Esteve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada