Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimecres, 19 de maig del 2010

Frenético!


Aquesta és la paraula que millor descriu ara mateix la meva activitat: Frenètica. Mai fins ara m’havia passat que tot i cancel•lar divendres, dilluns i també dimarts una mateixa escena, no tinc temps d’actualitzar el blog, de tantes altres que estem rodant.

Avui mateix, amb l’ajuda de la meva germana, hem gravat la fugaç visita de l’Anselmo a la joieria Fayos, el robatori d’una rosa a la floristeria de la Carlota Segalà i les corredisses del nostre personatge per l’Avinguda de Barberà, en un conjunt d’escenes que no vull revelar, però el sentit de les quals tampoc costa massa endevinar..

Enrere queda ja el segon intent amb la Cristina a casa de la Feli, que va servir per adonar-me que la primera era la bona ( ops, de vegades és així.. ), el deambular nocturn de l’Anselmo pel carrer del Sol, que vam gravar amb el Pere Lorca la setmana passada, i també l’entrevista amb el Doctor Cabezón de divendres, amb un genial Enric Arqués en el paper de “psicólogo argentino”. Porqué Ché, boludo! ¿qué otra nasionalidad podria tené un sicólogo?

Diumenge estava esgotat, però dilluns i dimarts, fèiem cap a Ciutat Badia per gravar una altre escena a la perruqueria Navarro que tant amablement em va brindar el Manolo.. I encara em deixava les fotos del “Lecturas” que ens vam fer amb la Cristina a Sant Cugat..

Uf! A veure si podem acabar abans de l’estiu..

Gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada