Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

divendres, 30 d’octubre del 2009

Filmem la darreríssima escena


Repeteixo que no hem acabat ni molt menys, però aprofitant que després d'uns quants dies de pluja teníem bon temps i que els companys de fotografia del Club de Badia baixaven al Port Olímpic, em va faltar temps per trucar a la Puri i arribar-nos-hi.

Adverteixo que l’escena és d’aquelles que gairebé tothom es perdrà al cinema, perquè és de les que va després dels crèdits ( i a la tele no diguem perquè ja ni els treuen.. )

L'escena requeria una piruleta, un carro de compra, uns quants molinets i les mans de l'inversor ( personatge que encara no havia trobat, però que vaig pensar que ja trobaria entre els companys del Club ) i meravellosament, tot va sortir com una seda.

Efectivament, el carro ja feia dies que convivia a casa meva, doncs me'l va deixar la Marta del Mengem, el molinets son tots els que tenia al pati, de piruletes resulta que la Puri en tenia un munt a casa seva, i a sobre en forma de cor, i les mans van sortir primer del Gerardo i després del Francesc, que té exactament les mans que jo cercava i a més sembla que s’atrevirà a fer el paper d’inversor i tot.

Agraeixo l’ajut dels companys del Club de Badia, especialment al Francesc i al Gerardo, i molt, molt especialment a la Puri, que té el Cor més gran i més dolç que totes les piruletes del món.

El vídeo no és l’escena en si, faltaria! Sinó el “cómo se hisso”, en un moment de descuit..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada