Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 24 de novembre del 2009

Entrevistes al senyor que no vol sortir, la desconfiada i l’executiu


Tot i el risc de fer-me pesat, segueixo fent recompte de les entrevistes que faig, primer de tot per agrair a tothom el cop de mà que em donen i que en quedi la merescuda constància, i segon.. perquè en necessito moltes!

“El senyor que no vol sortir” és el títol que poso a l’entrevista amb el Toni Viadé. Mes que res perquè no l’havíem preparat, però és el que va sortir, i no deixa de ser divertit. Com és que a la peli surt un tio que diu que no vol sortir? Eh! Ah! Incongruències de la vida! Ja! Ja!! Després de parlar-ne durant mesos, el passat dia 11 la vam fer en un pim-pam, doncs ell tenia festa de la feina.

La de l’executiu és una de les entrevistes guionades i tenia més dificultat. No només pels 3 planos que s’havien de fer, sinó perquè jo tenia una idea molt concreta de com havien de ser: L’executiu és l’arquetip d’home d’idees clares. Va per feina i no s’encanta amb xorrades. Sobretot si l’enganxes a l’hora de dinar i li preguntes per molinets..

Digues-li sinó a l’Oriol Soley, que el divendres 20, va venir a les 4 de la tarda encara amb l’estómac buit i va aguantar estoicament les 18 ( i 18 son moltes ) repeticions d’una de les preses... Un magnífic “mano a mano” on vam riure com tontos tot donant vida als personatges.

“Caixa de sorpreses” és també un altre mot sortit de l’atzar, només per posar un nom a una altre entrevista. La Marta Andreu ja ens havia donat un cop de mà abans amb temes de so i sempre deia que li feia massa vergonya posar-se al davant de la càmera, però el passat diumenge em va obrir la porta de casa seva i et juro que va treure 4 o 5 registres diferents que encara no sé amb quin em quedaré. Sisplau Marta, deixa la Filosofia i fes Teatre. Faràs un favor a la Humanitat!!

Gràcies Toni, Oriol i Marta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada