Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dilluns, 11 d’octubre del 2010

Una de cal i una de sorra..


Setembre ha passat sense haver pogut completar les darreres preses de cabell llarg que hi havia pendents, excepte el petit recorregut urbà amb el 2CV que fa l’Anselmo de tornada del mecànic. Això era el diumenge 26, el mateix dia que vam descobrir que el meu pare no despertava i vam haver de córrer cap al Taulí.

Afortunadament, d’això ja fa quinze dies i ara ja es troba molt recuperat, però afegeix neguit a un projecte prou llarg i complex que tinc ganes d’enllestir.

La bona notícia és que durant aquest darrer mes, les tasques de muntatge han avançat a bon ritme i ara ja tinc al sac tres de les escenes més complexes: la del psicòleg ( Enric Arqués ), el pidolaire ( Joan Carles Cusidó ) i la de l’inversor ( Francesc Garcia ), amb un resultat que no puc deixar de qualificar d’extraordinari.

I sabeu una cosa? Acabar ja no em posa neguitós. Falta tant poquet que no val la pena. El compte enrere per l’estrena ha començat.

Gràcies Dani, Àngel i Juan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada