Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 19 de maig del 2009

El veí "biologo"


Cap de setmana=filmem. Això és lo que voldria jo sempre i sembla que passada la penúria d'Abril, aquest mes és així.

Dissabte 9 anava bé a l'Enric, a l'Albert que baixava de la Seu d'Urgell i al meu veí Joan amb qui toquem pati amb pati, així que no vam perdre l'ocasió.

D'invitada extra, aquesta vegada, la Carmen, una gallina cedida per la Granja d'ous biològics "La Roca" de Sant Llorenç Savall, amb la que vaig conviure el cap de setmana i val a dir que es va portar molt bé.

El "biologo" és el veí de l'Anselmo. Un tio hippy que viu amb una gallina i amb el que s'ajuden mútuament en aquelles petites ( i no tant petites ) coses amb les que s'ajuden els que viuen a prop. No vull dir més, però els ous de la Carmen tenen la seva importància al final de la pel•lícula..

Extraordinari el treball de l'Albert. Histriònic i amistós, tal com jo imaginava el personatge. També vull agrair al Joan que ens deixes ficar-nos a casa seva amb el focos i tota la mandanga i a l'Enric per venir a filmar després de dormir nomes 4 hores.

Coq, coq, coq, cooooooq!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada