Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 19 de maig del 2009

La cua de l'Imperial


Diuen que després de la pluja sempre surt el sol i l'endemà de l'escena del restaurant ja estàvem a punt per filmar a la plaça del cinema Imperial de Sabadell, en cas que fos així.

Les dues escenes, ( o més aviat flashos, degut a la seva curta durada ) corresponen al final de la pel•lícula, quan presentem l'èxit del documental de l'Anselmo en la seva versió glamourosa ( una cua llaaaarga i plena de gent ) i la real ( 4 gats ).

Abans, però, calia reunir tot aquesta gent, i també comptar amb els permisos adients ( tant demanar permisos i encara espero que algú me’ls demani, un dia em posaré a filmar als morros d'un urbano ).

El cas és que a quarts de 7 de la tarda, ens vem aplegar una quinzena de persones, entre amics ( Rosa, Sole, Carles, Nadia, Xavi ) gent de teatre de Sant Oleguer ( Dolors, Rosalia ) algun familiar ( Carlos, Cati ) i els seus acompanyants.

Els que faltaven fins arribar a la trentena van sortir d'entre la mateixa gent que aquella hora va al cine i/o per la Rambla i en acabat els vaig demanar el nom per posar-los al crèdits.

Com deia, son dues escenes hiper curtes, però també s'han de fer i algú hi ha de sortir..

Gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada