Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 5 de maig del 2009

Incorporacions i novetats


Abril de 2008 també ha donat els seus fruits en forma de contactes. En l'aspecte musical, Aleix Creus ( per a alguns, el Ray Charles de Sabadell i veu de la ja desapareguda i mítica banda "La Madam"), ens donarà un cop de mà amb un dels temes de la pel·lícula que estic composant.


S'incorporen també "Juanjartom", una banda de Rock que faran la seva aparició en una escena de desfase i alcohol del Pedro i l'Anselmo. No et perdis "Soy un tio guay". Ara ja nomes falta trobar 60 persones, una sala i que no ens cobrin.. ep! I ho trobarem eh!


És ja gairebé segur que l'actriu Mercè Llorens ens brindarà un "cameo" en la nostra història. La Mercè té llarga experiència en cinema i series de TV i afortunadament és família per banda del meu Pare. També m'agradaria comptar amb el Ramon Madaula, però entre "El llibertí" i "Ventdelplà" que no para mai a casa.


També s'incorpora l'Albert López com a "biólogo", el veí de l'Anselmo. L’Albert viu a La Seu d'Urgell, ha fet teatre, va estar amb La Fura dels Baus i baixarà a donar-nos un cop de mà.


Last but not least, agraeixo al Joan Carles Cusidó del restaurant "La Cantonada", que m'hagi deixat la taula rodona i les cadires que em feien falta. Les hi vaig recollir dijous i l'endemà ja filmàvem.. però això ve després.


Espero no equivocar-me, però diria que Maig serà més animat que Abril.. Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada