Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dijous, 11 de novembre del 2010

Anselmo puja esperitat la Rambla Catalunya


L’escena de les monges va ser una de les primeres que varem gravar ara fa 2 anys a la feina de la Cristina, amb la Sole, Salut, Rita, Víctors, Kanyi, Neus.. L’Anselmo intenta evitar un desastre a la feina degut a un vídeo equivocat, però arriba tard i és acomiadat.

Va quedar pendent d’enregistrar però, la frenètica carrera que el nostre personatge empeny en bicicleta per tal d’evitar-ho, i això vam aconseguir, per fi, el darrer divendres.

Acompanyat per dos companys de feina, el Dani i l’Oscar, i amb una bicicleta vermella i una safata com a complements, ens vam desplaçar a BCN amb l’ intenció de plasmar una escena ben trepidant a la Rambla Catalunya, i saps que? Crec que ho vam aconseguir.

En aquesta escena l’Anselmo esquiva transit, multituds, salta voreres, derrapa i quasi atropella un cambrer que no estava prou a l’aguait ( el Daniel ), ja! Ja! Però sobretot, corre, pedala i pateix.

Una adrenalítica escena i matí en el que no ens vam estar d’entorpir el transit tant com va fer falta ni de filmar des del cotxe amb el capó de darrere obert per tal d’obtenir les imatges que necessitàvem. I afortunadament, aquesta vegada no va aparèixer cap urbano, doncs malgrat tenir permís, jo no les tenia totes. Uf!

El meu més que sincer agraïment al Daniel i a l’Oscar, a tot el personal del Bar Rovica que ens van deixar gravar l’escena del cambrer i encara ens van donar participacions de Loteria, i també al Toni Sitjas i la Marina per deixar-me tant amablement la bicicleta vermella i la safata respectivament.

Uf! Uf i Uf! Quin fart de pedalar! No et perdis una de les tomes que he penjat a la secció de vídeos de la dreta.

Que guay és quan tot surt rodó!

1 comentari:

  1. Me ha gustado ver Rodando en la Rambla Cataluña, estoy deseando ver la persecución entera, me han contado que te ha quedado muy bien!
    Un besito/petonet.

    ResponElimina