Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 23 de novembre del 2010

Canvi d’habitació!


No es que vulgui omplir ara aquest blog d’anodines tasques quotidianes, detallant quan faig el canvi d’armari, espolso les catifes o em rento les dents, però com podràs imaginar, el millor plató per a filmar les escenes casolanes de l’Anselmo és la meva pròpia casa i una part també important en la història era l’habitació.

Una habitació que vaig decidir capgirar i omplir de prestatges i llibres per així millor representar els mals de cap i les ànsies de respostes i coneixement del nostre personatge i amb la que he hagut de conviure mentre no s’haguessin completat totes les escenes. Tot plegat, poc més de 2 anys, amb un breu parèntesi l’any passat, quan vam enregistrar el final.

El canvi d’habitació és important perquè tanca un cercle, i en van quedant pocs.. Reconec que els llibres han estat una ajuda en les llargues nits d’insomni, però quines ganes tenia ja de treure-me’ls del damunt..

Gràcies.. er... cercle? llibres? Uix! Aquesta vegada no sé a qui donar les gràcies, així que les dono a tothom, sinó no hauria tancat res de res..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada