Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dilluns, 27 d’abril del 2009

Clara Dong: La Gran Mestra de Feng Shui


A mitjans de Febrer per fi ens vam posar d'acord amb la Clara per filmar una de les entrevistes més desitjades: la de la Gran Mestra Clara Dong.

Tanmateix, la saviesa xina ens devia inspirar, doncs ens ho vam agafar amb calma i abans de res vam anar a jugar un partit de tenis amb el seu marit, vam dinar i després d'una migdiada trobàvem un millor estat d’ànim per posar-nos a la feina.

L'entrevista requeria cert "ambient", tant de llum com de decoració i vestuari, per tal de reforçar el misteri i la patxoca d'una Gran Mestra, així que la Clara es va guarnir amb penjolls i un mocador, vam encendre una espelma i vam posar un foco des d'abaix ( l'Oscar em va ajudar a trobar el millor angle ).

Llavors la Clara va desplegar tot el seu art, responent de memòria i magistralment tota l'entrevista sencera i afegint detalls que ni jo havia trobat a Internet. Vam fer 2 tomes, les vam revisar a la tele i amb una 3a vam quedar tots satisfets.

Del contingut de l'entrevista no en parlaré. Hauràs de venir a veure la peli.. je, je..

Gràcies Clara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada