Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 21 d’abril del 2009

Què fèiem el dia que a Catalunya volaven els pins?

Ho endevines? Filmar!

Completament aliens al risc de la ventada, aquell dissabte havíem quedat amb la Mari, el David i el 3er Víctor ( un d'increiblement immens ), per filmar l'escena del "tio guarro" ( una de les entrevistes amb guió ) al replà d'una veïna dels pares de la Mari ( és massa llarg d'explicar ).

De camí a Badia ja varem veure els primers arbres caiguts, i algun en rigorós directe. Tanques i cotxes de policia barrant el pas, bombers amunt i avall, el vent que no parava d'udolar, i nosaltres carregant càmeres i trípodes corrents pel carrer.. et juro que semblàvem un grup de reporters del grup de catàstrofes!

Un cop dins, calma xixa. Varem col·locar focos i trípode, el Víctor es va posar la camiseta imperi, la va cremar i tacar amb puntes de cigarret i cervesa.. Quan l'Anselmo el va veure, va fugir corrents i el Pedro també.. Quina xorrada, no? Total per 20 segons. Doncs si.. però és que estem fent una pel·lícula..

En acabar, varem carregar els trastos apressadament i ens vam tancar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada