Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimecres, 22 d’abril del 2009

'He visto un vestido'


Estàvem en ratxa, així que nomes 3 dies després, ens ajuntàvem a casa meva amb la Cristina i el David per filmar una escena domèstica: Com la Sandra treu subtilment el tema de casar-se:

- He visto un vestido tan bonito..
- Ah, si? .. De qué color?
- BLANCO

L'escena de la cuina va sortir d'una sola e irrepetible tirada de 5 minuts mentre jo construïa una pizza immenjable i improvisàvem el diàleg amb la Cristina ( és un geni improvisant ). Per filmar no vam trobar cap angle millor que treien la finestra i filmant des del pati, amb el trípode sobre unes cadires i el micro amagat entre el pots de la sal i l'oli. I el David també a fora, clar, pelant-se de fred dels de finals de Gener.

L'escena del sofà la vam repetir diverses vegades des de cada angle, amagant el micro entre els coixins. La pizza estava realment immenjable i la Cristina no la va ni tocar. Jo vaig fer el cor fort perquè havia de sortir mastegant, però en realitat abans de cada toma el que feia era agafar uns quants chips..

Segueixo sent un geni calculant el temps per a les escenes, així que el que havia de ser "una horeta" es van convertir en 4. De 9 a 1 de la nit i sense sopar.. Prometo millorar. Això si, ens vam fer un fart de riure.. com que nomes teníem cervesa..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada