Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

diumenge, 19 d’abril del 2009

Primeres entrevistes


Corria mitjans de Novembre i per fi ens vam posar d'acord amb la Rosalia, la Maria Carme, el David i el Kanyi per fer les primeres entrevistes.

La Rosalia feia de "criticona", un dels personatges del guió, i l'entrevista es va fer a peu de carrer, així que per primera vegada a la vida, em tens trucant un portal en plena vorera amb un micro a la mà i un tio apuntant-me amb la càmera..

La gent del carrer no parava de mirar, doncs es pensaven que érem de la Tele i que, per tant, havia passat alguna cosa. Mentrestant, el Kanyi ens deia "5 i acció!" i jo vinga a trucar l'interfono i preguntar pels molinets i la Rosalia criticant els suposats veïns davant de tothom.. ¿Que et fa vergonya? Doncs menja-te-la que és el teu guió! M'agraden els reptes.

Amb la Maria Carme va ser una entrevista "natural", sense guió, i el David feia veure que filmava amb la càmera d'un amic, mentre el Kanyi filmava amb la de veritat. Tot això en un replà d'escala d'un metre i mig amb més veïns que la Rambla. Sembla mentida la de vegades que la gent entra i surt de casa seva quan no hi comptes.. De fet, fins i tot van passar uns testimonis de Jehovà a predicar..

Però el més important és que havíem trencat el gel de les entrevistes, i encara en feian falta un munt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada