Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dilluns, 27 d’abril del 2009

Mes i més entrevistes!


A principis de Febrer queien dues entrevistes més: La Mireia i el Ricard.

La Mireia va proposar que m'ensenyaria unes fotos de molins ( que al final resultaria que eren dels de fer corrent ) i així ho vam fer: L'Anselmo truca a la porta, li pregunta pels molinets i la noia li diu que li encanten, que en té fotos i que si volen passar. L’Anselmo i el Pedro entren al pis, ella remena un calaix i treu un grapat de fotos dels altres molins i no dels de balcó. Així que decepció per l'Anselmo que s'envà donant-li les gràcies, però amb la cua entre cames.

Feta la feina, vam prendre cafè a la seva terrasseta tot gaudint d'un assolellat migdia i després vam baixar al Centre a fer la segona entrevista.

La del Ricard forma part de la tanda d'entrevistes tipus "toma falsa", com la del tio guarro, i el diàleg es substitueix per música, així que simplement es tractava de simular una altre situació adversa: l'Anselmo truca a una porta i li falla el micro, demana de repetir la toma al senyor i el micro torna a fallar, a la tercera, l'home seriós ( quina por Ricard! ) ja no s'espera més i els hi tanca la porta als morros.

Si no recordo malament vam acabar dinant a casa amb el David i el Ricard un brou casolà..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada