Presentació


Què fan un parell de palurdos intentant fer un documental sobre molinets de vent en plena crisi?

Perquè s'entesta l'Anselmo en saber perquè la gent té molinets de vent als balcons?

Perquè el segueix el Pedro tot ajudant-lo a filmar un documental així?

Perquè la Sandra aguanta un tio com l'Anselmo, quan ella el que vol és casar-se?

La vida està plena de preguntes.

Benvinguts al blog de Perquè? Perquè?

La pel•lícula que estem filmant entre Sabadell i Barcelona amb 4 euros mal comptats, un munt de gent despresa i encara més il•lusió.

Kim Herrero

dimarts, 21 d’abril del 2009

L'escena de les monges


Just passat les festes, la Cristina va aconseguir que ens deixessin filmar a les oficines de l'empresa Laubat, un lloc que em feia falta per ubicar la feina de l'Anselmo.

La meva inexperiència em va fer pensar que en 3 horetes podríem filmar vàries de les escenes que s'havien de gravar, però al final nomes vam poder filmar l'escena de les monges, i justet, justet!

Això va fer que ens convoquéssim allà les 3 monges, Sole, Salut i Rita ( imponent en el seu paper de Mare Superiora ), Víctor i Neus com a jefe i secretària, Toni, Chema i Neus i Víctor com a extres ( ves per on, de Neus i Víctors en teníem dos ). També la Cristina i la Feli com a "ama de llaves" i la seva ajudant.. i el Kanyi, clar!

Amb els diners de la loteria vaig llogar els 3 trajes de monja a Disfresses Barquet, i el rodatge anava tard però bé, fins que un dels focos es va quedar tancat i encès a la sala de reunions a 15 minuts de plegar. Impossible d'accedir, impossible d'apagar i amb perill d'incendi.. sembla mentida com de ràpid es poden capgirar les coses!! Per un moment, semblava que tot s'anava en orris!! Sort que després de provar 50 claus, la Cristina va trobar la correcte, i varem poder acabar ni que fos l'escena de les monges!!

A la columna de la dreta trobaràs el muntatge preliminar d'aquesta escena. M'agrada com sona amb la música de Darth Vader, però al muntatge final hauré de posar alguna altre cosa, sinó en George Lucas em demanarà una milionada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada